Connect with us

Hír

Bell visszavonulna?

A Steelersnek jól fel kell készülnie erre a holtszezonra és a Le’Veon Bell-lel való tárgyalásokra és ki kell találniuk egy stratégiát, mert a kiváló futó már most azzal fenyegetőzik, hogy vagy kiüli a jövő évet vagy egész egyszerűen visszavonul, ha a Steelers ismét a franchise taget teszi rá.

 

Remélem nem kerül erre sor, de mindenképp meg fogom fontolni. Azon fog múlni, hogy rám rakják-e a franchise taget. Ha tagelnek, akkor el kell gondolkodjak, hogy akarok-e ezzel játszani. Viszont ha elengednének, akkor mindenképp tesztelném a piacot.

 

 

Csak legyenek rendben a számok. Pontosan úgy, ahogy mi szeretnénk. Nem fogok megalkudni. Tudom, mire vagyok képes és hogy mit adok hozzá a csapathoz. Nem fogok kimenni a pályára és 400-szor cipelni a labdát, ha nem kapom meg, amit szerintem érek.

 

Bell azt is mondta, hogy ha a 2018-as évet kiüli, akkor valószínűleg nem is focizik többet. Nagyon érdekes lesz követni a fejleményeket február-márciusban, hiszen Bell egyértelműen az egyik, ha nem a legjobb futó a ligában, viszont a Steelersnek lehet nem éri meg őt igazán megfizetni, legalábbis hosszú távon, hiszen mind tudjuk, hogy a futók karrierje nem túl hosszú az NFL-ben. Bell ráadásul rengeteg labdaérintéssel rendelkezik, csak idén 321-szer cipelte a labdát 1291 yardért és 85 elkapása is volt 655 yardért. Az mindenesetre furcsa, hogy a rájátszás kellős közepén beszél erről Bell, lehet inkább a Jaguars elleni meccsre kellene fókuszálnia és meghagynia a szerződésének tisztázását a holtszezonra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!