Connect with us

Érdekességek

Bortles idén 4-0 Super Bowl-győztes irányítók ellen

A legtöbb csapat már pihen, alig érkeznek a hírek, mintha csak offseason lenne. Azonban csak talpon van még négy franchise, amikről viszont csak úgy dőlnek a statisztikák érdekességek. Ennek a középpontjában áll Blake Bortles, ami lássuk be, nem meglepő. Hisz ki gondolta volna idén, hogy nemcsak, hogy csoportgyőztesként jut be a PO-ba, de ott két meccset is megnyer vele az eddig bokszzsákként használt Jaguars. Pedig megnyert és most itt egy újabb statisztika Bortles és a Jaguars mellett: idén 4-0-ra állnak a Super Bowl-győztes irányítók ellen (legalábbis azok ellen, akik kezdtek Super Bowlon).

 

 

A Jaguars először SB-győztessel a 3. héten találkozott, amikor is Londonban 44-7-ra alázták szét a Ravenst és Joe Flaccót. Bortles azon a meccsen 244 yardot és négy TD-t passzolt, tehát alaposan benne volt a keze a sikerben. Ezután jött a Steelers és Big Ben az 5. héten. A mérkőzés nem Bortlesről szólt, 96 yardra és egy INT-re volt képes, de mivel a védelem leszedte a kétszeres bajnok Roethlisberger öt passzát is, így behúzta a meccset a Jaguars.

 

A harmadik ellenfél a Seahawks és Russell Wilson volt. Bortles ezen a meccsen már jól játszott, hisz a 66,7 százalékos pontossága a 2. legjobbja volt a szezonban, mellé pedig volt két TD-je és 268 yardja. A negyedik SB-győztes elleni meccse pedig a Steelers ellen egy hete, ahol megint nem játszott kiemelkedően, de a remek futójátéknak és a Steelers hibáinak hála sikerült behúzni a meccset.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!