Connect with us

Hír

Bortles: Nem foglalkozok semmivel, csak a győzelemmel

A Jaguars vasárnap meglepetésre, másodszor is tudott nyerni ebben a szezonban a Steelers otthonában, így hétvégén készülhetnek a Patriots elleni AFC döntőre. Sokan úgy gondolták, hogy a Jaguarst csak védelme vezetheti győzelemre, de ezzel ellentétben a Blake Bortles vezette támadósor remek játékára volt szükség, hogy nyerjenek 45-42-re. A mérkőzés után Borlest kérdezték, hogy mit gondol a mérkőzésről.

Én csak örülök a győzelemnek, nincs rossz érzés bennem azokkal szemben, akik a mérkőzés előtt leírtak, örülök, hogy a csapattal eltudtuk érni ezt a nagy sikert. Sok ember a kanapén ülve nézte a meccset és azt kívánta bárcsak játszhatna ő is, ismerem ezt az érzést, mert pár éve én is ugyanezt kívántam, hogy rájátszásban játszhassak és kaptunk egy újabb lehetőséget, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek. Tudom, hogy sokan nem tartanak NFL szintű irányítónak, sokan értenek ehhez a sporthoz itt és mondanak véleményt, nem haragszok emiatt senkire.

Bortles a Steelers ellen jól játszott, de nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt. 94,1-es passer ratinget ért el, 214 yard mellett egy touchdownt passzolt, de ami a legfontosabb, hogy egyszer sem adta el a labdát, így nem adott lehetőséget az ellenfél védelmének a pontszerzésre. Vasárnap a Patriots ellen játsszák az AFC döntőt, ahova a csapat 1999 után jutott be újra, akkor a Titans ellen kaptak ki 33-14-re és nem jutottak be a rájátszásban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!