Connect with us

Hír

Bradford visszatér!

Az a Vikings terve a holnap esti találkozóra, hogy beöltözteti Sam Bradfordot és aktív státuszt fognak neki adni. Azt még nem tudni, hogy ez mit jelent Teddy Bridgewater számára – inaktív lesz vagy három irányítót tartanak majd a meccskeretben.

 

 

Bradford két mérkőzésen játszott idén és pazar formát mutatott. Azonban jött a nála már-már szokásos sérülés és ki kellett hagynia az alapszakasz további részét. Két hete azonban visszatért a Vikings edzéseire és el lehetett kezdeni spekulálni, vajon látjuk-e még idén a pályán. Ha a pályán nem is, a pálya szélén már biztosan.

 

Minden bizonnyal Case Keenum marad a kezdő a szezon további részére is (bárhány meccset is jelentsen ez), azonben említsük meg, hogy Bradford idén már feltörölte a padlót a Saintsszel, 346 yardot és 3 TD-t passzolt ellenük. A csapatnál pedig valószínűleg komfortosabban érzik magukat egy veteránnal, aki idén is megmutatta, hogy jól illik a rendszerbe, mint az idén mindössze 9 snapet a pályán töltő, súlyos térdsérülésből visszatérő Bridgewaterrel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!