Connect with us

Hír

Brady: Az Eagles védelme olyan, mint akik ellen egész évben játszottunk

A New England Patriots – Philadelphia Eagles mérkőzésre készül mindenki és feszült figyelem irányul minden ezzel kapcsolatos hírre és nyilatkozatra, most a Pats sztárirányítója, Tom Brady is megszólalt az ügyben a védelem kapcsán. Véleménye ugyanaz, mint az edzőjéé, Bill Belichické, de miért is mondana mást, vagy titulálná egy rakás hulladéknak az ellenfelet? Egyrészt nyilvánvalóan nem az, másrészt ott van a tisztelet a két csapat között.

Remek védelme van az Eaglesnek. Olyan jók, mint amilyennel egész évben szembe kellett néznünk, de nem véletlenül jutottak idáig. A védelem fala a legjobb a ligában ebben a szezonban, jobbak bárkinél. Fletcher Cox hihetetlenül tehetséges, de a mellette állókkal együtt alkotják a legjobbat. De mi is a legjobbat fogjuk kihozni magunkból, mert ez ellen a csapat ellen muszáj, hiszen ez a döntő, és meg akarnak fosztani minket a győzelemtől. Jó az offense, a speciális egység és a defense is, tehát minden be kell vetnünk, ha nyerni akarunk ellenük.

Ha összevetjük a csapatokat, akik ellen a Patriots idén játszott láthatjuk, hogy ligaelit védelmekből nem volt hiány. Ott volt a 2. helyen álló Jags, az ötödik helyen lévő Steelers, de a Panthers vagy éppen a Falcons sem volt egyszerű feladat. A statisztika alapján láthatjuk két oszlopban a Pats ellenfeleinek helyét a rangsorban az idei év alapján, a másik oszlopban pedig a DVOA statisztika alapján elfoglalt helyüket a 32 csapat közül. Ezek után modja bárki, hogy a Patsnek jut a legkönnyebb szezon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!