Connect with us

Hír

Bradyhez közel áll Minnesota, hiszen ott tanult meg teheneket fejni

Tom Brady, aki hatodik Super Bowl gyűrűjét készül megszerezni, nagyon is közel áll az idei helyszínhez, Minnesotához. Édesanyja ugyanis egy ottani kis faluban nőtt fel, Browerville-ben. Brady nagyszülei ott éltek egy farmon, mivel nagyapjának ez volt a munkája.

Emlékszem, nagyon sok tehenük volt és mindenhol csak kukoricát lehetett látni. Minden nyáron visszamegyünk oda a családommal és hetekig csak élvezzük a természetet. Elmegyünk horgászni, gondozzuk az állatokat, például teheneket fejünk, ezt még a nagyapám tanította nekem. Kisgyerekként és most is nagyon élvezem, mivel teljesen más volt akkor Californiához képest, ahol születtem. Mindig is kötődtem Minnesotához, mivel ez egy különleges hely. Itt élnek az unokatestvéreim, a nénikém, és még sok családtagom, akiket régóta nem láttam már. Számomra nagyon különleges, hogy visszatérhetek ide. Utoljára 2014-ben járt itt a csapat és sok rokon eljött, hogy láthasson játszani. Hatalmas támogatást érzek emiatt, és ez nagyon fontos dolog.

Ez lesz Brady nyolcadik Super Bowl részvétele, de ez lesz az első Minnesotában. Eddig kétszer Houstonban, kétszer Arizonában, egyszer-egyszer pedig New Orleansban, Jacksonville-ben és Indianapolisban járt Brady a Patsszel, hogy elvigyék a Vince Lombardi trófeát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!