Connect with us

Érdekességek

Brady minden PO-statisztikában a legjobb

Ha rájátszás, akkor Tom Brady. Elég csak végignézni a listán, és rögtön látszik, hogy minden létező mutatóban messze ő a legjobb:

 

 

Ugyanakkor nem árt azért azzal árnyalni a képet, hogy a rájátszás mindig is a csapat erősségét, nem pedig egy-egy játékos klasszisát igényelte. Hisz ott van mondjuk Drew Brees, aki annak ellenére nem fért fel a listára (összesen van 12 PO-meccse jelenleg), hogy a Saints játékosaként nemcsak, hogy abszolút egálban volt Tom Bradyvel, Peyton Manninggel vagy Aaron Rodgersszel a mutatott játék alapján, de nem egy kategóriában még túl is szárnyalta őket. Az ég viszont megáldotta őt többek között egy Rob Ryannel és egy jó pár évig a negatív rekordokat döntögető védelemmel, így pedig nem jöttek a PO-részvételek.

 

Ráadásul a statok nem átlagokat és arányokat számítanak, hanem összegeket, így nyilván Brady toronymagasan a legeredményesebb, még ha arányaiban nincs is nagy különbség a többi klasszishoz viszonyítva. Ezzel együtt is vitathatatlan tény, hogy a Patriots irányítója a a történelem legsikeresebb irányítója, a statisztikáit pedig a Titans elleni meccsel tovább javíthatja.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!