Connect with us

Hír

BREAKING: A Chiefs eladta Alex Smitht a Redskinsnek!

Hatalmas hírekkel indul a Super Bowl hetének szerdai napja, ugyanis a Kansas City Chiefs elcserélte kezdő irányítóját, Alex Smitht a Washington Redskins csapatához. Az ellenérték egy harmadik körös pick és a slot cornerback Kendall Fuller. Hivatalosan nem mehet végbe a trade, ugyanis csak a ligaév kezdetén, március 14-én lehet elkezdeni a cserélgetést, de a felek már megegyeztek.

 

 

Nagyon sok mindent jelent ez a csere. Egyrészt nyilván a Chiefsnél most Patrick Mahomes fog kezdeni, akiért két első körös picket adtak. Másrészt ez azt jelenti, hogy a kétszer franchise tagelt Kirk Cousinst távozik a fővárosból, ami akár azt is jelentheti, hogy a valaha volt legnagyobb irányítófizetést fogja leakasztani.

 

A Chiefs Smith elküldésével 17 millió dollárt szabadít fel a fizetési sapkájából, ami nagy segítség lesz, hiszen eléggé a falhoz voltak szorítva ilyen szempontból. Illetve kapnak egy instant kezdő slot cornerbacket, aki jól játszik, fiatal és olcsó is ráadásul. A Redskins pedig végre letudja a Cousins-sagát és nem fizet ki rekordösszegeket az irányító-posztra. Azt viszont tegyük hozzá, hogy már megállapodtak egy hosszabbításról Alex Smithszel, aki az ötödik legjobban fizetett irányító lesz így.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!