Connect with us

Hír

BREAKING: Mularkey távozik Tennesseeből!

Nagyon fordult a világ Mike Mularkey, a Tennessee Titans főedzője körül! A Chiefs elleni wild card meccs előtt még úgy vágott neki a szombati összecsapásnak, hogy vasárnapra munkanélküli lehet, egy héttel később pedig már hosszabbítással kínálták meg – majd aznap menesztették is.

 

 

Mularkey szerződése jövőre jár le a Titans élén, a tulajdonos Amy Adams Strunk korábban biztosította arról az 56 éves szakembert, hogy ezt mindenképp ki fogja tölteni a csapat élén. Nos, a reggeli hírek még arról szóltak, hogy nem csak kitölti, de meg is hosszabbíthatja hivatali idejét a Titans élén, a vezetőség ugyanis egy hosszabbítással kínálta meg. Ezt megbízhatóbb források is lehozták, szóval nem a levegőbe beszéltek, most mégis arról kell beszámolnunk, hogy Mularkey mától munkanélküli lesz.

 

Hiába hozott le egymás után két 9-7-es szezont a csapattal, köztük idén egy wild card győzelmet is, a mutatott játékkal nem lehetett elégedett egy szurkoló sem. A csapat szolgálatára áll egy fiatal franchise irányító, akit egyszerűen nem tudott normálisan használni, így végül a menesztés mellett döntöttek. Állítólag már az utolsó alapszakasz meccset követően meneszteni akarták, de előbb jött a wild card kör, majd nagy meglepetésre a divisional round.

 

Merthogy Tennesseeben végig Josh McDaniels volt a téma, és miatta döntöttek úgy, hogy Mularkey-nak mennie kell. Most a Coltsszal vívnak nagy csatát a Patriots támadókoordinátorának kegyeiért, de ez a lépés elég intő jel arra, hogy ezt ők nyerték.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!