Connect with us

Hír

Cam Jordan el akarja pusztítani a Vikingst

Cameron Jordan, a New Orleans Saints All-Pro defensive endje eléggé felpörögve várja a Minnesota Vikings elleni összecsapást a hétvégén. Nyilván ennek egyik oka, hogy ez már a rájátszás, a másik oka pedig hogy az apja, Steve Jordan 13 szezonon keresztül volt a Vikings játékosa, tight endként. Bár Cameron Arizonában született, és oda járt egyetemre is, élete első hat évét Minnesotában, apja második otthonában töltötte.

El akarom pusztítani őket. Lesz egy támadófal, amit el kell taposnom. Lesz ott egy running back, akit el kell kapnom. Lesz ott egy irányító, akit földbe kell döngölnöm. Felnőttem, és engem a Saints draftolt le. Ez az én csapatom. Ez az én otthonom. Ezekért az emberekért megyek fel a pályára, és küzdök.

Jordan nagyon élvezi a szezont, a Carolina Panthers elleni meccsen pedig kiemelkedő teljesítményt tudott nyújtani, egy sacket és három QB-hitet mutatott be. Ezzel segítette hozzá a csapatát ahhoz, hogy a Panthers ne tudja visszahozni a meccset, és megnyerjék a wild card kört.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!