Connect with us

Hír

December hónap legjobbjai

Januárt írunk, ami több esemény elhozatala mellett december hónap játékosai díjak kiosztását is jelenti. A hét játékosaiból megszokott posztok mellett ilyenkor az újoncok is kapnak egy elismerést, lássuk kik voltak december hónap legjobbjai.

 

 

Az AFC legjobb támadója Le’Veon Bell lett. A Steelers futója igen kemény hónapot zárt, ráadásul az utolsó fordulóban nem lépett pályára. 569 scrimmage yard és 4 TD fúződött a nevéhez. A hónap védője díj Jordan Poyerhez, a Bills safetyjéhez került. Az, hogy a Bills a rájátszásra készülhet, az javarészt az ő érdeme is. 30 szerelése mellé 3 interceptiont is szerzett, amiből egyet vissza is vitt TD-re. Harrison Butker csak a szezon közben csatlakozott a Chiefs csapatához, de hamar felvette a ritmust. Decemberben 18 mezőnygól kísérletből 15-öt is bevágott a villák közé, amivel kiérdemelte a hónap special teamere díját az AFC-ben.

 

 

Nem gondolom, hogy bármikor kérdéses lett volna, hogy a hónap királya Todd Gurley lesz az NFC-ben. Bellhez hasonlóan ő is egy meccsel kevesebbet játszott, de hát azokon olyan számokat hozott, mint más 2 hónap alatt sem. 747 scrimmage yard és 8 TD elég nyomós indok arra, hogy ő legyen a hónap legjobb támadója. Chandler Jones megkapta nyáron a nagy pénzt, és megkezdte annak törlesztését, többek között a sackkirály cím elhódításával. Ehhez 5 sackkel járult hozzá decemberben, a 17,5 zsákolással pedig franchise rekordot is döntött. A San Francisco 49ers 5-0-lal zárta a hónapot, amihez a kicker, Robbie Gould teljesítménye is elengedhetetlen volt. 18 kísérletéből egyet sem hibázott el, ebből kettő ráadásul game winning rúgás volt.

 

 

December hónap legjobb újoncainak két olyan játékost választottak, akik idén már bezsebelték egy másik hónapban ezt a címet. A támadóknál ez a hamvaiból újra feléledő Kareem Hunt lett, aki oroszlánrészt vállalt a Chiefs négymeccses győzelmi szériájában, ami a csoportgyőzelemhez elengedhetetlen volt. 548 scrimmage yarddal és 4 TD-vel zárta az év utolsó hónapját. A védőknél a Saints cornerbackje, Marshon Lattimore került fel a trónra. Három interceptiont szerzett az alapszakasz hajrájában, 9 passzt is letütött, valamint elérte, hogy az irányítók ne merjenek az irányába dobni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!