Connect with us

Beharangozó

Divisional szombat

Most következik a szezon legjobb hétvégéje, a 4 mérkőzést láthatunk a liga krémjével, az NFL legjobb 8 csapatával! 

 

 

Atlanta Falcons @ Philadelphia Eagles

Falcons oldali beharangozó

Eagles oldali beharangozó

Nem ez jutna először eszünkbe erről a meccsről, de kőkemény védőfocit várhatunk. Az Eagles egyértelműen a védelmére épít, a Falcons defense pedig szerintem elég alulértékelt és ugyan nem ez a legnagyobb fokmérő, de jó eséllyel meg tudják fogni Folesék támadásait. Ha az Eagles borítani akarja a papírformát, akkor dominálnia kell a line of scrimmage körül a labda mindkét oldalán.

Tennessee Titans @ New England Patriots

Titans oldali beharangozó

Patriots oldali beharangozó

A tapasztalt, felbőszített vén róka a fiatal hawaii ellen. Papíron ez a legsimább meccs a hétvégén, de azért ne lepődjünk meg, ha a Titans le tudja nyomni a futójátékát a Patriots védelem torkán és sokáig tudja birtokolni a labdát. Brady egyébként 8-9-es mérleget tud felmutatni a rájátszásban, ha az ellenfél legalább 25-ször fut és 3-4-est, ha legalább háromszor sackelik. Ez lehet a kulcs az upsethez.

Bold predictions

balentin:Legutoljára 2012 január 14-én fordult elő, hogy egy rájátszás mérkőzésen egy csapat nem kapott büntetést. Akkor a Saintsnek jött össze ez a bravúr a 49ers ellen. Szombaton a Patriots annyira összeszedetten fog játszani, hogy megismétlik ezt a bravúrt.

kerekisti: A Patriots 2009-ben 59-0-ra verte a Titanst, most legalább 60-0 áll majd az eredményjelzőn a meccs végén.

chester: A legtöbb mezőnygól rekordját a rájátszásban a ’91-es Giants-49ers, illetve a 2004-es Rams-Panthers tartja nyolccal. A Falcons@Eagles meccsen minimum 9 mezőnygól születik

renningan: Nick Foles több yardot, több TD-t fog passzolni és magasabb passer ratinget fog elérni, mint Matt Ryan, mégis kikap az Eagles.

rowi: A Patriots-Titans meccsen a két csapat futói 7+ szerzett touchdownnal beállítják vagy megdöntik a vonatkozó NFL playoff rekordot. (most rushing TDs, both teams, game)

leonidasz: Mariota pontosan annyival szerez több yardot Bradynél (futott+passzolt), ahány évvel fiatalabb, mint Brady.

KGYM: TB12 karrierjében (253 alapszakasz meccs) 6 olyan mérkőzés volt, ahol 4 INT-t dobott, 2011-ben az utolsó. Mindegyiken veszített a csapat. A Titans ellen is sikerülni fog a mutatvány, tehát LEGALÁBB négyet fog dobni, MÉGIS megnyerik a meccset. Az elmúlt 4500 alapszakaszbeli mérkőzésből csupán öt olyan volt, ahol 4 INT-tel is nyerni tudott egy QB.

katonadani: Drew Brees, Matt Ryan, Ben Roethlisberger és Tom Brady összesen 49 győzelmet számlálnak a rájátszásokban, míg ellenfeleik összesen kettőt – Mariota és Bortles győzelmei múlt hétről. Most azt mondom, hogy a Mariota – Bortles – Foles – Keenum négyes összességében jobb passer ratinggel zár majd, mint a tapasztalt öreg rókák összesen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!