Connect with us

Hír

Drew Bledsoe lesz az AFC döntőn a Patriots tiszteletbeli kapitánya

A Patriots jelenleg épp azon van, hogy a nyolcadik Super Bowljukon vegyenek részt, már ami a Tom Brady/Bill Belichick érát jelenti. A meccsre egy régi ismerős is kilátogat: Drew Bledsoe. Az a Drew Bledsoe, aki segített felvirágoztatni a Patriotst és akit egy sérülés után kitúrt Tom Brady a kezdőből még 2001-ben. Most pedig ő lesz a csapata tiszteletbeli kapitánya.

 

 

 

Nem ritka az ilyen, a csapat egy-egy korábbi legendája gyakran tiszteletét teszi a fontos meccseken. Bledsoe-nak ráadásul szép emlékei lehetnek a Jaguarsról, hisz 1996-ban a Jaguarst legyőzve juttatta rájátszásba a Patriotst. Ez volt a csapat első AFC-döntője hazai pályán, amit 20-6-ra meg is nyert. Igaz Bledsoe nem játszott jól, mindössze 178 yardra és egy INT-re volt képes a Jaguars védelme ellen, a Patriotsnak azért sikerült csak nyernie, mert a Jaguars lábon lőtte magát egy rossz punttal és két turnoverrel.

 

A győzelem azonban győzelem, bár a Packers már nem volt olyan rendes és nem hibázott a Super Bowlban, így a csapat első sikerére egészen 2001-ig kellett várni, bár annak a veterán irányító kezdőként már nem volt a részese.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!