Connect with us

Hír

Egy pillanatra sem lankadhat az Eagles figyelme

Ha van valami, amiben még a saját maguk által felállított nagyon magas mércét is mérföldekkel átlépi a Patriots az az, hogy hatalmas hátrányokból képesek fordítani a negyedik negyedben, ráadásul teszik mindezt a rájátszásban. Doug Pederson együttesének fel kell kötnie a gatyát és ha esetleg vezetést is szereznének, nem lankadhat a figyelmük, végig kell nyomni a gázt 60 percen keresztül.

 

Amikor egy csapat vezet ellenük, akkor oda kell figyelni, hogy tovább kell focizni és 60 percen át kell koncentrálni. Brady nyilván az egyik legjobb irányító a fordításokban, ezt sokszor bizonyította már. Megtette ezt legutóbb is. Irányítóként mindig a Super Bowl győzelmekről emlékeznek rád, de nála arra is, hogy ezeket hogyan nyerte meg.

 

 

Fletcher Cox is egyetért főedzőjével:

 

Ez ellen a srác ellen 60 percig kell játszanod, mert bármikor képes nagy játékokra. Mindenki tiszteli őt a védelmünkből. Tizenegy játékosra lesz szükség, hogy megverjük.

 

A Patriots több 10+ pontos hátrányból jött vissza és nyert az utóbbi 10 évben, mint az összes többi franchise összesen. Ha csak az utóbbi négy évet nézzük, akkor négy ilyen hátrányt dolgozott le Brady és csapata. Vajon most is szükség lesz ilyenre

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!