Connect with us

Érdekességek

Ekkora esélyt adtak a fogadóirodák a szezon során a Patriotsnak és az Eaglesnek

Amikor a 2017-es NFL-szezon megkezdődött, akkor a Patriots már favorit volt a Super Bowl megnyerésére. Az Eagles? Nem igazán. Aztán a szezon felénél volt egy pont, ahol az Eagles esélyesebbnek tartották a Lombardi-trófea elhódítására, mint Belichick csapatát. Rangsorolva így nézett ki a két döntős csapat helyezése a Super Bowl oddsok alapján:

 

 

Míg a szezon elején a Patriots győzelméért ötszörös pénzt fizettek volna a fogadóirodák, addig az Eagles győzelméért ötvenszerest. Aztán szép lassan felkúsztak a sasok a második helyre, a tizedik fordulóban pedig egyenesen ők voltak a legesélyesebbek, négyszeres pénzt nyerhettek akkor a rájuk fogadók, míg a Patriotson 4,5-szörös pénzt lehetett kaszálni.

 

Aztán a sasok pihenőhetén egyből vissza is vette a vezetést a Patriots, majd Wentz sérülésével természetesen csökkent az Eagles esélye, a rájátszás kezdetén csak a hatodik legesélyesebb csapat voltak, aztán a legjobb nyolc közt is csak a hatodik helyet fogalták el, 14-szeres oddsszal (eközben a Patriotsra kétszeres volt csak az odds). Most a Super Bowl előtt a Patriots 4,5 pontos favorit. Érdekesség, hogy nem nagyon játszott sima Super Bowlt még Belichick csapata, hiszen így néztek ki a pontkülönbségek a nagydöntőiken: 3, 3, 3, 3, 4, 4, 6 (ez utóbbi ráadásul hossabbításban).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!