Connect with us

Hír

Elway a szabadügynökpiacról oldaná meg az irányítókérdést?

A Denver Broncos idei szezonjának egyik – ha nem a legproblémásabb – kérdése az irányítódilemma volt. Trevor Siemian bebizonyította, hogy nem alkalmas kezdő QB-nek, Paxton Lynch pedig még vagy továbbra sem áll készen vagy őt is el lehet felejteni. Brock Osweiler meg soha nem volt kérdés. Így a Broncos legégetőbb problémája az offseasonben egy jó irányító kerítése lesz. Az egyetlen kérdés, hogy a szabadügynökpiacról vagy a draftról akarják-e ezt megoldani.

 

 

A hetekben több pletyka is napvilágot látott, miszerint a Broncos elsődleges célpontja Kirk Cousins lehet és most a csapaton belülről is erre utaló feltételezések láttak napvilágot. Brandon Marshall, a Denver veterán linebackere szerint egyértelmű a general manager célja.

 

Véleményem szerint már próbálkoztunk irányító draftal, ráadásul az első körben. Nem jött be, így szerintem a szabadügynökpiacról próbálunk majd szerezni egyet. Nem fogjuk sajnálni a pénzt, mert ez egy olyan poszt, amit mindenképp meg kell oldanunk. Ez jobb megoldás lehet, mint draftolni egy újoncot, de soha nem tudhatunk biztosat.

 

Marshall szavai nem kizárólag Cousinsra vonatkoznak (bár van rá utalás is), de valószínűsíthető, hogy mint biztos pont, csak ő jöhet szóba. A Siemian, Osweiler, Lynch trió pedig megküzdhet azért ki lesz az elsőszámú csereirányító a csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!