Connect with us

Érdekességek

Ez történt a Bills legutóbbi rájátszás meccse óta!

A Buffalo Bills 1999 után ismét ott lesz a rájátszásban, ezzel megszakítva az NFL leghosszabb PO nélkli szériáját. De mi történt azóta a világban, mióta a Bills utoljára megjárta a rájátszást?

 

 

9 456 727 perc rengeteg idő. Egészen pontosan 17 év, 11 hónap, 23 nap, 4 óra és 7 perc. Ennyit kellett várni a Bills két rájátszás meccse között, ami a világra természetesen nem állt fenn, hiszen az haladt a saját medrében tovább. Az ESPN segítségével összeszedtük, hogy milyen neves események is történtek ebben az időintervallumban, egyben el is keserítenek bennünket, hogy milyen öregek vagyunk.

 

Teret hódított a közösségi média

 

Facebook, Twitter, Instagram, YouTube (Iwiw, lol), mind ismerjük ezeket, hiszen mindennapjaink részévé váltak 2018-ra. Gondolnánk, hogy a Facebook már 14 éves? Vagy a YouTube 13? Nyilván nem kis országunkban jött divatba ilyenkor, de félelmetes belegondolni, hogy ezek már ennyi éve jelen vannak.

 

Két csapat is elköltözött új városba, egy új franchise született

 

2016-ban a San Diego Chargers, 2015-ben a St. Louis Rams cserélte le városát Los Angelesre. Ezek mellé megalakult a Houston Texans is 2002-ben, ami átszervezte az NFL-t.

 

Összejött a tökéletes és a tökéletlen alapszakasz is

 

A New England Patriots veretlenül zárta a 2007-es alapszakaszt, és közel voltak a tökéletes szezonhoz is, csak Eli Manning beleköpött a levesbe. A nyeretlen alapszakasz pedig kétszer is teljesült, a 2008-as Lions mellé idén a Browns csatlakozott.

 

Magyarország labdarúgó válogatottja nemzetközi tornán vett részt

 

A magyar futball évek óta döglődő posványban szenved, és számtalanszor hallgatta már megannyi generáció, hogy 1986 óta nem jártak nemzetközi rendezvényen fiaink. Nos, ez 2016-ban megtört, ugyanis a franciaországi labdarúgó EB-re hazánk is kvalifikálta magát.

 

Tom Brady a ligába került, és még mindig nyomja

 

A 2000-es draft 6. körének 199. pickjével a New England Patriots kiválasztotta Tom Bradyt. Aligha kell a Bills szurkolóknak bemutatni ezt a dátumot, hiszen számukra ez gyásznap, hiszen a Patriots innentől egyduralkodóvá vált a csoportban, megkeserítve ezzel a csapat sorsát.

 

Több mint 1 milliárddal többen élünk a Földön

 

2000-ben a Föld népessége alig haladta meg a 6 milliárdot (6 082 966), manapság pedig már a 7 milliárdot is bőven túlléptük.

 

Bruce Smith több időt töltött a csapaton kívül, mint addigi pályafutása során a Billsnél

 

Smith a Bills egyik, ha nem a legemblematikusabb figurája. Az egyetlen játékos, aki karrierje során elérte a 200 sacket. A feltevés kicsit kacifántos, de elmagyarázom: Smith az 1985-ös drafton került Buffalóba, ahol a 2000-es szezeonig erősítette a csapatot, ami 15 év. Állítom bármelyik játékos aláírna egy ilyen hosszú karriert a profik között. Azóta Smith eligazolt a Redskinshez 4 szezonra, majd visszavonult, ez pedig több mint 17 évet foglal magába most már.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!