Connect with us

Hír

Ezer jegyet ad a menekülteknek a Jaguars

A Jaguars 2007 óta először jutott a rájátszásba és 1999 óta először rendezhetnek playoff-meccset – épp a Bills ellen, akik 1999 óta nem élték túl az alapszakaszt. A csapatnál pedig úgy döntöttek, hogy ezt a jeles eseményt meg akarják osztani minél több emberrel, akik Jacksonville-t az otthonuknak mondhatják.

 

 

Ennek érdekében a normál módon megvásárolható jegyek mellett 1000 belépőt adományoznak menekülteknek, akik a világ minden tájáról érkeztek Dél-Floridába, illetve azoknak a Puerto Rico-i embereknek, akik az Irma Hurrikán miatt vesztették el otthonukat.

 

Tavaly augusztus végén és szeptember elején pusztított az Irma Hurrikán Floridában és a karib térségben. Az 5-ös kategóriájú hurrikán 134 halálos áldozatot követelt, 500 családot pedig Jacksonville-be költöztettek a természeti csapás miatt. Shahid Khan, a csapat tulajdonosa elmondta, hogy ez egy gesztus annak érdekében, hogy kicsit kiszabaduljanak az emberek az utóbbi fél év problémáiból. És ha még egy győzelmet is tudnak nekik szállítani, akkor lesz igazán tökéletes az élmény.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!