Connect with us

Hír

Fitzgerald még megvárja ki lesz az új HC, utána dönt

Miután főedzője, Bruce Arians, illetve irányítója, Carson Palmer is visszavonult, egyre valószínűbbé vált, hogy akár Larry Fitzgerald is szögre akaszthatja a cipőjét. Ugyan idén kötöttek vele egy egyéves hosszabbítást, ez inkább azt jelentette, hogy Arizonában fogja befejezni a pályafutását, mintsem azt, hogy még egy évet biztosan lehúz a csapatnál és a ligában.

 

 

Fitzgerald azt mondta, hogy nem lőtt be még határidőt magának, hogy meddig fog dönteni. Az biztos, hogy fizikálisan bírná még és helye lenne az NFL-ben, hiszen messze legjobb elkapója volt csapatának, de az egész liga krémjébe tartozott 34 évesen is. Egyelőre kivárásra játszik a jövőbeli Hall of Famer elkapó és döntése előtt szeretné tudni, ki lenne a főedzője jövőre.

 

Egyelőre nincs főedzőm, úgyhogy még sokmindennek el kell dőlnie. Időbe fog telni, mire dönteni tudok. A tulajdonosunk és general managerünk jelölteket interjúztatnak, engem pedig érdekel, mi fog történni. Úgy gondolom, utána hamar fogok tudni döntést hozni.

 

A hírek szerint Pat Shurmur, a Vikings támadókoordinátora tűnik befutónak, de természetesen nem jelenthetik be, amíg a csapata ki nem esik a rájátszásból. Arról is szóltak már pletykák, hogy vinné magával Case Keenumot a Cardinalshoz, habár ehhez a Vikingsnak is lesz egy-két szava.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!