Connect with us

Hír

Gronk közel van egy újabb rekordhoz

A New England Patriots 28 éves tight endje, Rob Gronkowski még egy rekordot bezsebelhet magának a következő rájátszásbeli meccse után. 13 yardnyira van ugyanis attól, hogy minden idők legtöbb elkapott yardjával rendelkezzen a playoffokat tekintve. A Titans elleni meccsen 81 yardot sikerült összehoznia, amivel megelőzte Shannon Sharpe-ot, az egykori Broncos és Ravens játékost és már csak Dallas Clark, a legendás tight end, aki a Coltsnál, a Buccanneersnél és a Ravensnél is megfordult áll Gronk és a rekord között.

A Pats tight endjének egyébként a rájátszásokat tekintve több rekordja is van már. 58 elkapása van, amivel 6-ra van Clark rekordjától. 10 playoff touchdownjával a harmadik helyen áll Jerry Rice 22 és John Stallworth 12 TD elkapása mögött. Amikor ezekről kérdezték, de terelte a témát:

A legfontosabb, hogy sikerült megnyerünk ezt a meccset a Titans ellen. Nagyon jó, hogy képes lehetek megdönteni ezeket a rekordokat, de nem ez a fő célom. Az életedben ha visszanézel, büszke lehetsz majd ezekre a dolgokra, de most a legfontosabb, hogy meccseket nyerjünk és erre koncentráljunk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!