Connect with us

Hír

Gruden aranyköpései a bemutatásáról

Jon Gruden visszatért, mint a Raiders régi-új főedzője és tegnap be is mutatták a csapat főhadiszállásán. A sajtótájékoztató pedig kiváló hangulatúra sikeredett és több aranyköpést is feljegyezhettünk közben.

 

Gruden a hírek szerint egy 10 éves, 100 millió dolláros szerződést írt alá a Raiderssel. Sokat nem akart róla beszélni és azt is mondta, hogy nem is tudja pontosan a részleteket. Az viszont kiderült, hogy nem kapott tulajdonosi részesedést, mint ahogy előtte rebesgették. A 10 év pedig elég hosszúnak tűnik és sok rizikót tartalmaz, de

 

Arra sincs garancia, hogy élek még 10 évig.

 

 

Gruden elég hosszú ideig nem edzősködött a ligában, így sokan félnek attól, hogy megkopott a tudása, vagy nem ismeri annyira a mai trendeket, vagy egyszerűen csak nem lesz olyan jó edző, mint fénykorában.

 

Nincs garancia, nincsenek ígéretek, de nyerni szeretnék. Nem nyertem meccset 2008 óta – de mondjuk nem is vesztettem.

 

Azt is sokan megkérdőjelezik, hogy milyen lesz majd a viszonya a general manager Reggie McKenzie-vel.

 

Nem mindig fogunk egyetérteni, de valószínűleg legtöbbször ő fog nyerni. Nézzetek csak rá, mekkora ember!

 

Marshawn Lynch kezelése sem lesz egyszerű feladat minden bizonnyal.

 

Sosem találkoztam Marshawnnal. Sokszor kértem az ESPN-nél, hogy őt hozzák be a meetingekre, de sosem találkozhattam vele. Úgyhogy várom már, hogy leülhessek vele.

 

Charles Woodson is ott volt a sajtótájékoztatón és ő is kérdezgetett Grudentől. Például a hírhedt Tuck Rule-ról, ami Gruden eddigi utolsó meccsén született, mikor kikaptak a Patriotstól. Emlékezhetünk, hogy épp Woodson szedte ki a labdát Brady kezéből.

 

Azt a labdát Brady elejtette, fumble volt. De kösz, hogy felhoztad a Tuck Rule-t, és hogy milyen öregek vagyunk.

Van még egy befejezetlen ügyem edzőként. Elcseréltek. Kirúgtak. Aztán hogy a Raiders karrierem így érjen véget New Englandben, ez még mindig idegesít.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!