Connect with us

Hír

Gruden Cousinsról: Ennek véget kell vetni

Kirk Cousins, a Redskins irányítója két éve franchise taggel van a csapatnál, azonban Jay Gruden ezt eléggé megelégelte. Bizonyos szempontból érthető, hiszen a csapat egy ilyen fontos posztján játszó emberét erős szerződéssel kellene ott tartani – legalábbis sokak szerint -, nem egyévesekkel.

Ennek véget kellene vetni. Személy szerint nem akarok még egy évet, aztán még egyet és még egyet. Ha Kirköt akarjuk irányítónak, akkor igenis adjuk meg neki, amit kell és ha nem, akkor ne tartsuk itt. Őszintén szeretném ha ő maradna az irányító, de ez így nem mehet tovább. Már bebizonyította, hogy kiváló kezdő, nem értem minek a hercehurca.

Hogy most mi fog történni a szezon után, hatalmas kérdés. Ha Skins komolyan veszi, akkor aláíratnak egy hosszú távra szóló szerződést Cousinsszal. De ha nem akarnak vele dolgozni, jobban járnának, ha elengednék, hiszen így ez szenvedés. Ő pedig így látja a helyzetet:

Nehéz olyan dologról beszélni, ami márciusban fog megtörténni, hiszen addig bármi megváltozhat. Ez egy olyan csapat, ahol sokan aláírják a több évre szóló szerződést, és mint tudjuk, nem sok ilyen van. Szeretném, ha a Redskins komolyan beépítene egy hosszabb szerződéssel, de az egy évre szólóval sincs különösebben problémám. Addig is játszhatsz, és egy olyan helyen vagy, amit szeretsz. Tehát egy rövidebb időre szóló szerződés lehet ugyanolyan jó, mint egy hosszabb.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!