Connect with us

Hír

Henry reméli, hogy múltheti formája tartós

Derrick Henry az utolsó alapszakasz fordulóban kicsit visszafogott teljesítménnyel, 51 yardot hozott a Jacksonville ellen, azonban a wild card körben a Chiefs ellen 156 yarddal járult hozzá csapata győzelméhez. A Titans futója most a Patriots ellen mérkőzésről beszélt.

Próbálok egyre jobban játszani minden héten. Egy remek alkalom arra, hogy még jobb legyek, egy jó csapat ellen egy csodálatos helyszínen. Biztos vagyok benne, hogy jól fog menni a játék.

Henry az első számú RB lett most a Titansben, mivel DeMarco Murray térdsérülés miatt játékra alkalmatlan, a fiatal futó azonban kevesebb próbálkozásból is több yardot futott eddig rutinosabb társánál.

Nem foglalkozok azzal, hogy mi lesz jövőre, mennyi lehetőséget kapok, csak a Patriots elleni meccs érdekel most. A legjobbamat szeretném a pályán nyújtani és csak a játékkal foglalkozni.

Henry jó játékára nagy szűksége lesz a Titansnek, hiszen ha a futások beindulnak, akkor Mariotának is több ideje és lehetősége lesz passzolni, amivel nő a Titans esélye Foxboroughban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!