About the author

12 Comments

 1. 1

  combat

  Ismételten köszi az elemzést. :)

 2. 2

  tmbb

  Valóban 2 remek elemzés(KGYM-é is)!
  Ugye,hogy megy ez bírózás nélkül is.

 3. 3

  Dobanor

  Ugye, ment volna ez a második mondat nélkül is!

 4. 4

  GzsakSam

  Megy hát, csak a bírózós topicnál 100+ komment van, itt meg…

 5. 5

  rowi

  én egyetlen kommentet jegyeztem meg a hétvégén a sok értetlenkedő és bírózó között. kgym beharangja alatt volt egy, hogy dehát dani beharangja egy korrekt elemzés, ahhoz miért szóljon hozzá?

 6. 6

  tmbb

  Ez a 2 írás,kőkemény és nagyon korrekt szakmai elemzés,a bírózás az pedig megy mindenféle szakmai ismeret nélkül is……

 7. 7

  csak ezt ne

  Összességében éppen, hogy elfogadható volt a D teljesítménye ezen a meccsen. Nyilván a végén segítették a támadó alakulatot, de pont ahogy írod, meg a másik elemzés világossá teszi a Jaguars borzalmas hívásait kihasználva.

  Akkor lehetne feltámadásról, meg jó reagálásról írni, ha Jax konzekvensen végigjátssza azt, ami az első félidőben sikert hozott. Ezt kb 1 1/2 drive során adták csak elő a 2. félidőben, mindkét drive mezőnygólhoz vezetett, ami persze a védelem szempontjából jobb, mintha TD-t kaptak volna, de könnyen meglehet a győzelemhez meg kevés. Úgyhogy az elemzések nyomán ezt a meccset inkább a Jax vesztette el, vagy esetleg egy még nagyobb TB bravúrra lett volna szükség, ha a Jaguars folytatja az első félidei, passzal alapozom meg a futást, stratégiáját. Lehet persze, hogy Bortles a kétségtelenül erősödő passzsiettetés miatt éppen, hogy belehibázott volna, de valahogy nem éreztem rajta a pánikot, még amikor sack vagy a közeli helyzetekbe is került.

 8. 8

  Zsolt

  Kiváló cikk, köszönjük!

 9. 9

  Tizenkettes

  Tetszett a cikk! Az lenne a kérdésem, hogy Bortles TD-passzánál nem Chung volt, akinek az embere lett volna Lewis? Vagyis: ott nem ő engedett elkapást? Köszi a választ!

 10. 10

  Leonidasz007

  Na látod ezt nehéz megmobdani. Sztem ott azt a jatekot nem emberezesnek vettek a jatekot s goal line miatt, de erdekes kerdes.

 11. 11

  Dolby

  Tetszett a cikk. Témafelvetés: a Jags – véleményem szerint – tudatosan készült arra, hogy Gronk-ot akármilyen eszközzel semlegesítse, így Edelman kiesése után Brady elveszíti másik kedvenc célpontját is, aki nem mellesleg a liga messze legjobb TE-je. Egészen a negyedik negyedig működött is, mert sem Cooks, sem Hogan nem állította megoldhatatlan feladat elé a Jags védelmet. Ekkor azonban előhúzták Amendola-t, és ezt nem tudta lereagálni az ellenfél… pedig a tavalyi döntő nagyon jó példa rá, hogy nyomás alatt (értsd : nagy hátrányt kell ledolgozni) Brady nem fél használni Amendola-t, aki egyébként valóban képes sokszor eltűnni a mezőnyben. szóval a Pats playhívásait szakmai szemmel elemezve kirajzolódik-e egyfajta séma, ami azt a gyanúm támasztja alá, miszerint tudatosan, a már fáradó és lassuló 4. negyedbeli Jags védők ellen “tartogatták” a Brady – Amendola játékhívásokat? Ugyanis én azt vettem észre, hogy bántóan egyedül maradt mindkét TD elkapása előtt Amendola…

 12. 12

  kitalaltnev

  Nagy köszönet az elemzésért. A szakmai részek még érthetőbbé teszi a látottakat, és a cikk értékítéletével, következtetéseivel egyetértek.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team