Connect with us

Hír

Jack Del Rio és Chuck Pagano is menesztve!

Pár óra múlva beköszönt a hétfő reggel az Egyesült Államokban, ami egyben azt is jelenti, hogy megkezdődhet a fejhullás az NFL-ben edzőfronton. Ám ahogy a Black Friday estében, úgy itt is voltak a “hivatalos” esemény előtti akciók.

 

 

Sem a Colts, sem a Raiders nem várta meg a hétfő reggelt, és a mérkőzésük után mindkét franchise menesztette jelenlegi főedzőjét.

 

Chuck Paganónak sikerült ugyan győzelemmel búcsúznia, de ő is, és alighanem minden NFL kedvelő tisztában volt azzal, hogy a fordulót követően ez a kaland véget ér. A Colts három éve nem jutott rájátszásba, ráadásul egyszer sem jött össze a pozitív mérlegű szezon. Ami még kritika a munkájára, az Andrew Luck “tönkretétele”, ugyanis a fiatal irányító köré nem tudott csapatot, sőt, még támadófalat sem építeni, utóbbi meg az irányító egészségébe is került. Több jelölt is van a megüresedett helyére, nem meglepő módon szinte mind támadó felfogású edző.

 

Miután tegnap terjedni kezdett a hír, hogy a Raiders elképesztő szerződéssel csábítaná ismét Oaklandbe Jon Grudent, már ha elérhető, sejthető volt, hogy Jack Del Rio napjai meg vannak számlálva Kaliforniában. Nos, a jelek szerint Gruden elérhető lesz, hiszen menesztették a februárban 2020-ig hosszabbító szakembert. Tavaly a Raiders közönségszórakoztató támadójátékkal jutott a rájátszásba, de a végén Derek Carr nélkül, így sokan az idei évre várták a nagy boomot tőlük a PO-ban. Ez azonban elmaradt, hiszen a Raiders 6-10-es mérleget volt képes összeszedni, és minden elromlott a csapatban, ami elromolhat. Az offense a koordinátor cserének hála összeomlott, a védelemben túl későn jött a váltás DC fronton, Carr meg szinte a teljes szezont sérülten játszotta végig. Már csak az a kérdés, hogy mikor jelentik be Grudent a csapat élén.

 

Délutántól beindulhatnak az események, érdemes folyamatosan figyelni a Black Monday figyelőnket, illetve a weboldalunkat a további friss hírekért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!