Connect with us

Hír

Jalen Ramsey: Meg fogjuk nyerni a kib*szott Super Bowlt

A Jaguars többek meglepetésére bejutott az AFC-döntőbe a Steelers elleni 45-42-es győzelemmel. Jalen Ramsey, a csapat sztárcornere pedig már előre tekint és olyat ígért a Jacksonville szurkolóinak a saját stadionjukban, amit még nem sikerült elérni a franchise történetében.

 

Nincs sok mondanivalóm, de szeretném, ha ugyanezt az energiát hoznátok nekünk a jövő héten és azután is. Bejutunk a Super Bowlba és meg fogjuk nyerni a kib*szott Super Bowlt.

 

 

Tanulhatna Ramsey tegnapi ellenfelük hibájából, hiszen múlt héten Le’Veon Bell és Mike Mitchell is már arról beszélt, hogy mi lesz a Patriots elleni visszavágón, aztán jól hoppon maradtak a Jaguars ellen és esélyük sem lesz megmérkőzni a Patriotsszal – legfeljebb Maddenben.

 

A Jaguars 9 pontos underdogként nyitott a Patriots ellen, tehát jóval esélyesebbnek tartják Bradyéket a fogadóirodák. A Jags pedig azon négy csapat egyike, akik még sosem jutottak Super Bowlba, így hatalmas teljesítmény lenne, ha ez idén végre sikerülne, főleg hogy az utóbbi 6 évben végig az 5 legrosszabb mérlegű csapat közt voltak.

 

Azt mondjuk megjegyeznénk még Ramsey számára, hogy igazából a Patriots elleni meccs utáni hétvégén a Pro Bowl van és nem a Super Bowl, lehet erre gondolt igazából a cornerback.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!