Connect with us

Érdekességek

Jeffery lehet a Vikings kryptonitja

Parázs kis összecsapás várható vasárnap éjjel a Minnesota Vikings és a Philadelphia Eagles között a Super Bowlba jutásért. Bár a Vikings az esélyesebb papíron, az Eagles rosterén akad néhány játékos, aki mégis a Sasok javára billentheti a mérleg nyelvét.

 

 

Ilyen az idén igazolt elkapó, Alshon Jeffery is. A korábbi Bears játékos a csoportrangadóknak hála játszhatott már a lilák ellen, nem is egyszer. Konkrétan kilenc mérkőzésen lépett pályára soron következő ellenfele ellen, és elég impozáns mérleget szedett össze. Jefferynek a Vikings a “kedvenc ellenfele”, ha lehet ilyet mondani, hiszen 45 elkapást, 685 yardot és 7 TD-t számlál már ellenük, többet, mint bármelyik másik csapat ellen. Köztük volt egy emlékezetes 249 yardos, 2 TD-s meccse is még 2013-ból.

 

Természetesen ahogy Jeffery körül a csapat, úgy a Vikings is változott, és a liga egyik legjobb védelmévé nőtték ki magukat. Jeffery és Xavier Rhodes összecsapása nagyon pikánsnak ígérkezik, ami ha csak fele olyan jó lesz, mint a múlt heti csörtéje Michael Thomas ellen, csak jól járhatunk. Bár szép az a 7 TD, mindössze egyet szerzett csak Rhodesról, szóval nem mondanám, hogy ő a Vikings All-Pro cornerbackjének a kryptonitja, de a Vikingsé még lehet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!