Connect with us

Hír

Jerry Jones Dezzel tervez jövőre

Dez Bryant dallasi jövőjével kapcsolatban egyre több kétely merül fel. Az egykor remek számokat produkáló elkapó nem találja a közös hangot Dak Prescott-tal, cserébe a fizetése az egekben van.

 

 

A szabadügynök időszak kezdete előtt így nem meglepő módon felmerült esetében is a lehetséges trade vagy cut gondolata is, mivel nem kíván fizetéscsökkentésbe belemenni. $8,5 millió dollárt szabadíthatnak fel, ha végül akár csere, akár cut útján megválnak első számú elkapójuktól, amire nem csak ez lenne a megfelelő indok. Dez 2014-ben 16 TD-vel zárta az alapszakaszt, azóta három szezon alatt szerzett 17-et összesen, és messze elmarad a 2012-14 között nyújtott teljesítményétől. Idén ráadásul számtalan mennyiségű drop is fűződik a nevéhez, lassan betölti a 30-at, így a sebessége is romolhat, a Cowboysnak pedig nagyobb szükségletei is vannak, mint $16,5 millióval etetni egy elkapót, akivel nem tudnak jól játszani.

 

Mindezek ellenére Jerry Jones nem szándékozik megválni a sztárjától. Rövid nyilatkozatában elmondta, hogy minden játékos, akinek szerződése van a következő idényre, az a rosteren lesz, utalva ezzel Bryant sorsára is. De majd amikor Zack Martinnal és DeMarcus Lawrence-szel is hosszabbítania kell, akkor lehet revidiálja álláspontját…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!