Connect with us

Hír

Josh Allen: Én akarom felvirágoztatni a Brownst

Sokan gondolják, hogy Josh Allen lehet a Browns kiválasztottja 1/1-en is akár, sokan viszont még második napos tehetségnek sem gondolják, ennyire megosztó az ő játéka. Az ezen a héten lezajló Senior Bowl nagyon sokat fog számítani számára mind a pályán, mind a pályán kívül nyújtott teljesítménye alapján. Tegnap arról kérdezték Allent, hogy mit szólna, ha a Browns draftolná:

 

Ha lesz olyan szerencsém, hogy a Brownsban játszhatok, mindent bele fogok adni. Én akarok lenni az az ember, aki felvirágoztatja a Cleveland Brownst. Akinek ez sikerül, az örökre halhatatlan lesz Clevelandben.

 

 

Josh Allen a leginkább megosztó irányító a drafton. Az adottságai az egekben, hiszen tökéletes méretekkel rendelkezik, jól mozog és olyan erős karja van, hogy hihetetlen. Azonban a Wyoming Egyetemen nem volt semmiféle kisegítő személyzete (fala, elkapói) és elég rossz számokat hozott. A pontossága borzalmas és rengeteg rossz döntést is hozott. Az NFL játékosmegfigyelőinek nagy része imádja az adottságai miatt, azonban rengetegen kritizálják – a pályán nyújtott teljesítménye alapján jogosan.

 

Mai mock draftunkban egyébként a 15. helyen kelt el Allen az Arizona Cardinalshoz. Én személy szerint kedvelem, de mindenképp szeretném megvárni a Senior Bowlt, illetve az azt megelőző edzéseket, hogy mit nyújt, jövő héten mindenképp okosabbak leszünk vele kapcsolatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!