Connect with us

Hír

Julio megint sérüléssel bajlódik, de megtanulta kizárni őket

Julio Jones, a liga Antonio Brown melletti legjobb elkapója, a Divisional Round előtt sérüléssel bajlódik. A Falcons számára ez aligha lehet jó hír, de Jones ennek ellenére is készen áll a játékra. Tavaly a Super Bowl előtt is hallottuk, hogy nincs száz százalékos formában, de akkor sem hátráltatta ez, bravúros elkapásokat mutatott be és lehetett rá számítani. Ezúttal sem lesz másképp.

 

 

Jones ezúttal bokasérülés miatt edzett limitáltan, de szombaton minden jel szerint ott lesz a pályán.

 

Az a legfontosabb a sérülésekkel kapcsolatban, hogy megtanuljuk kizárni őket. Nem lehet őket kifogásként használni. Ha azt mondod készen állsz, akkor az legyen is úgy. Nem állhatsz meg mérkőzése közben, hogy uppsz nagyon fáj, ha bevállaltad csináld is végig. Pozitívnak kell maradni és elhessegetni a negatív gondolatokat. Tudom, hogy nagyon fáj, nekem is, de nem kell róla beszélni, nem szabad rá gondolni a mérkőzés alatt.

 

Nem ismerem Julio mostani sérülésének pontos diagnózisát, de a Super Bowl alatt törött lábujj és kisebb bokaficam sem tántorította el attól, hogy jól játsszon. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is így lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!