Connect with us

Hír

Ken Norton Jr. visszatér Seattle-be

Szinte az egész stábot menesztette a Seahawks vezetősége nemrég, így az eddig védőkoordinátor Kris Richard sem úszta meg a kaszát. Az utóda pedig a Raidersnél hasonló sorsa jutott Ken Norton Jr. lesz, aki korábbi állomáshelyére tér vissza.

 

 

Norton és Carroll kapcsolata nem újkeletű dolog, hiszen az 51 éves szakember 2004 és 2015 között dolgozott a Seahawks jelenlegi főedzőjével itt, illetve korábban a USC-n is mind linebacker coach. Most azonban nem csak visszatér, de szintet is lép, hiszen védőkoordinátor lehet Carroll stábjában.

 

https://twitter.com/BrianMFloyd/status/953040580417748993

 

Egyelőre hivatalos bejelentés sem Richardsról, sem Nortonról nem érkezett, de mindenki biztosra véli a frigyet (bár a tegnapi Titans keringő után én már semmin nem lepődök meg…). A kinevezés meglepő, hiszen Richardszal volt a legkevesebb gond a Seahaws stábjában, ráadásul Norton majd’ három szezonja védőkoordinátorként nem volt túl impresszív Oaklandben. A megannyi tehetség ellenére a liga egyik legrosszabb védelmét rakta össze, ami távozását követően látható módon feljavult.

 

Nortont nem csak a Seahawks, de a 49ers is felkereste, ám ők csak linebacker coachként alkalmazták volna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!