Connect with us

Hír

Kendall Fuller is csak a twitterről tudta meg, hogy elcserélték

Természetesen Alex Smith körül forgott a hajnal és a reggel, de nem csak ő váltott csapatot, hanem a trade keretein belül Kendall Fuller is, a Redskins slot cornerbackje teszi át a székhelyét Kansas Citybe. A legviccesebb a történetben az, hogy ő maga is twitterről tudta meg, mi lesz a sorsa, ráadásul élőben követte az eseményeket, így utólag kifejezetten mókás a reakcióit visszanézni.

 

Először ugyebár az insider Adam Schefter tweetelte ki, hogy egy meg nem nevezett játékos megy Kansasbe Washingtonból. Erre Fuller csak annyit reagált, hogy “kínos…”

 

 

Aztán Field Yates tweetelte ki, hogy a forrásai szerint Fuller lesz az a bizonyos játékos. Hősünk nem nagyon hitt ezeknek a híreknek. Először azt írta, hogy “Neem, nem én vagyok… nem hiszem. LOL, én is itt próbálom kideríteni, pont, mint ti”. Aztán ki is jelentette, hogy “Ember, biztonságban vagyok. Nem cserélnek el.”

 

 

 

Aztán ő is rájött, hogy de, bizony költöznie kell, ez volt a reakciója az előző tweetjei után:

 

 

Aztán persze tudatta a világgal, hogy milyen őrült este volt ez, és hogy komolyra fordítva a szót, izgatott, hogy a Chiefs játékosa lehet. Azért szép kis este lehetett ez a cornerback számára, hiszen a csapattól nem kaphatott információt, mivel hivatalosan nem cserélhetnek még a felek, így ő is csak az insiderektől értesült bármiről. Az már csak a számunkra volt bónusz, hogy végigkísérhettük az ő lelki világát.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!