Connect with us

Hír

Két legyet üthet egy csapásra a Cardinals?

Arizonában nagyon sok elkeseredett szzurkoló lett szilveszter óta, hiszen a kezdőirányítójuk mellett főedzőjüket is elvesztették. Az utolsó mentsvár számukra Larry Fitzgerald maradt, de nincsenek túl jó kilátások az egyre erősödő 49ers-Rams duó és a Seahawks mellett. Most azonban egy kis reménysugár jöhet számukra.

 

 

A csapat főedzői állására a jelek szerint Pat Shurmur, a Vikings támadósorával csodát tévő szakember a legesélyesebb jelölt, ami könnyen kettő az egyben üzlet is lehet. Ha Shurmuré lesz a meló, nagyon valószínű, hogy magával hozza a szabadügynök Case Keenumot is, akivel idén nagy menetelésbe kezdett Minnesotában. A páros két problémát is megoldhatna, ráadásul a támadójáték biztos nem sínylené meg ezt a lépést, bár még ne igyunk előre a medve bőrére.

 

A Cardinals számára ugyanis nem csak Shurmur lehet az ideális jelölt, a Panthers védőkoordinátora, Steve Wilks legalább ennyire felkapott név a csapatnál. Az biztos, hogy a Cardinals most több sebből is vérzik, a keret jó része már túl van a zeniten, másik része pedig még az újonc szerződését tölti ki. Steve Keim general managernek sok munkája lesz a csapattal az offseason során…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!