Connect with us

Hír

Kirúgta a Seahawks a támadókoordinátorát

A legtöbb Seahawks-szurkoló örömére hét év után megvált támadókoordinátorától, Derrell Bevelltől a csapat. A ‘Hawks most először nem jutott rájátszásba Bevell első éve óta.

 

 

Annak ellenére, hogy Russell Wilson vezette a ligát TD-kben, a Seattle támadósora nagyon inkonzisztens volt és nem tudott igazán jó teljesítményt nyújtani hétről hétre. A futójáték konkrétan nem létezett, még akkor sem, ha a statisztikák alapján a 23.-ak is voltak ebben a mutatóban. Az 1629 futott yardjukból 586 érkezett Wilsontól, ami alapvetően nem lenne feltétlen akkora probléma, ha ezek előre megtervezett futások lennének, azonban ebből több, mint 400 yard menekülések után íródott Wilson és a Seahawks számlájára.

 

A csapat történetének egyik legjobb támadóéve Bevell alatt volt 2014-ben, amikor ők futottak a legjobban az egész ligában. De összességében is elég jó futócsapatnak számítottak a nagyrészt borzasztó támadófal ellenére is, Bevell hét évéből négyszer a legjobb 5 között voltak ebben a mutatóban. Idén viszont ez egyáltalán nem működött és csak Wilson zsenialitásában bízhatnak.

 

Kíváncsian várjuk a Seahawks holtszezonját, hiszen nagyon izgalmasnak ígérkezik. A védőoldalon elég nagy változások várhatóak a játékosok tekintetében, a támadóknál pedig így új koordinátor lesz, illetve feltehetőleg szeretnék végre tényleg megerősíteni azt a támadófalat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!