Connect with us

Érdekességek

Lássuk, mit kezd egymással a legjobb WR és CB páros

A hétvége egyik legérdekesebb párbaja a Steelers elkapó páros küzdelme lehet a Jaguars cornerback duójával. Nem mindennapi csemegére van kilátás, még annak ellenére sem, hogy a Steelers részéről a futójátékon lesz a hangsúly, de a passzjáték kezét teljesen nem engedhetik el.

 

 

Az Antonio Brown, Juju Smith-Schuster páros nem csak azért hangzik félelmetes, mert a liga legjobb elkapójáról és a liga legjobb újonc elkapójáról van szó, hanem azért is, mert ez a duó szerezte az alapszakasz során a legtöbb yardot, egészen pontosan 2450-et. Antonio Brown ugyan sérülésből tér vissza és szükség lenne rá, hogy limitáltan játsszon, a Steelers véleményem szerint nem sporolhat vele kedvére. Juju ügyes srác, de nem véletlen, hogy a megszerzett 2450 yardból 62%-38% arányban osztoznak Brown javára (pedig Brown ugye hagyott ki meccset is).

 

Velük szemben pedig a Jaguars félelmetes Ramsey-Bouye cornerback sora fog felállni, akik szintén nem csak nevükből élnek. A két védőjátékos ugyanis együttvéve tud felmutatni egy 40.2-es passer ratinget mikor coverage-ben vannak a ProFootballFocus adatai szerint. Ez a statisztika a legtöbb cornernél egyedül jobb.

 

Nem mindennapi összecsapás lesz a két duó párharca és már az érdekességet kínál, hogy a két cornerback hogyna ossza fel a két elkapót a playek többségében. Brown és Juju is nagyon jó route runner, szerintem rengetegszer próbálják majd a pálya felé megfutni az útvonalaikat, hogy a két corner nehezen kövesse le őket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!