Connect with us

Hír

Marrone: Brady bal kézzel is elboldogulna

Tom Brady szerdán kisebb kézsérülést szenvedett, ráadásul tegnap egyáltalán nem is edzett a csapattal, így feltehetőleg tényleg nincs minden rendben a dobókezén. Brady tegnap kijött a Patriots edzésére sisakban és egy kesztyűvel a jobb kezén (amit nem szokott viselni), azonban végül nem vett részt a gyakorlatokon.

 

 

A Jaguarsnál nem nagyon hiszik, hogy tényleg probléma lenne Brady kezével. Malik Jackson felemlegette a két héttel ezelőtti esetet, ahol Shady McCoynak bokasérülése volt, de elég jól tudott irányt váltani ellenük. Doug Marrone is próbálta elbagatellizálni az ügyet:

 

Ha probléma van a jobb kezével, biztos vagyok benne, hogy a ballal is ugyanolyan jól tud dobálni.

 

Ez azért valószínűleg nem fog kiderülni, hiszen minden bizonnyal Tom Brady pályára fog tud lépni és a jobb kezével sem lesz akkora probléma, hogy ez nagyon hátráltassa. Brady utoljára 2008-ban hagyott ki meccset sérülés miatt és nagyon meglepő lenne, ha most vasárnap lenne a következő. Ha mégis, akkor Brian Hoyernek kellene beállnia, akinek egyetlen kezdő meccse van a rájátszásban, az pedig egy csúfos, 30-0-s vereség, ahol 4 interceptiont is dobott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!