Connect with us

Hír

Matt Patricia lesz a Lions következő főedzője!

Múlt héten ellentétes hírek érkeztek Matt Patricia jövőjével kapcsolatban, ugyanis előbb a Lions tűnt befutónak, majd más hírek szerint ő inkább a Gaintset választaná. Most viszont Adam Schefter hozta le, hogy minden várakozás szerint Patricia a Lions főedzője lesz, amint befejeződik a Patriots szezonja – így ezt szinte készpénznek is vehetjük.

 

 

A 43 éves védőkoordinátor így követheti a szintén a New Englandből Detroitba költöző Bob Quinnt, aki a general manager a Lionsnél. Patricia 2012-ben lett a Pats védőkoordinátora és ez idő alatt a 12. legkevesebb futott- és a 8. legtöbb passzolt yardot engedte a csapat a ligában. A védelem erőssége az volt, hogy a célterületre nem engedték be az ellenfeleket, ugyanis a második legkevesebb pontot engedte a Patriots Patricia regnálása alatt.

 

És hogy kicsit körbenézzünk az edzőkeringőben, nézzük a maradék három csapatnál mi a helyzet. A Giantsnél állítólag Pat Shurmur és Josh McDaniels (és egy harmadik, meg nem nevezett szakember (((Belichick?)))) lehet a befutó, habár én Steve Wilkst sem zárnám ki. A Coltsnál McDaniels és Mike Vrabel a két nagy esélyes. A Cardinalsnál is Pat Shurmur nevét lehetett a legtöbbet hallani, illetve Wilks lehet a második favorit náluk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!