Connect with us

Hír

Még mindig hisznek egy londoni franchise-ban?

Nagyjából egy-két éve folyamatosan feljön egy nem-amerikai franchise ötlete, méghozzá Londonban, ahová midnen évben jár az NFL több meccsen is. A többség egyetért abban, hogy ebbe szinte biztos nem menne bele a liga nagy százaléka, de még mindig vannak olyanok, akik nem tartják elképzelhetetlennek.

 

 

Ilyen Hussain Naqi, a Jaguars alelnöke is. Nem meglepő módon egy jaguarsos tag hisz ebben, hiszen évek óta adnak fel egy hazai meccset azért, hogy Londonban játszhassanak, és részben miattuk is indulnak meg a londoni franchise teóriák is.

 

London és az Egyesült Királyság rengeteg potenciállal bír. A szurkolók megmutatták, hogy képesek hangulatot teremteni, az érdeklődés is abszolút megvan az amerikai futball iránt, és nem csak a szigetekről. Nem mondom, hogy most azonnal fel lehetne húzni egy franchise-t ott, de ne is legyintsünk rá ha erről a témáról van szó. Meglátjuk mit hoz majd a jövő, de szerintem végrehajtható lenne.

– fejtette ki véleményét a Sky Sportsnak.

 

London és az NFL már szinte összetartozik, és ez a kapcsolat csak tovább szorosodhat, hiszen a 2019-es idényben már négy meccset is rendeznek Anglia fővárosában. Ha az vesszük, hogy ha már négyet is sikerül megrendezni, akkor a nyolc meccs sem lehet akadály előbb-utóbb, ez pedig lefedné egy londoni franchise hazai meccseinek számát. Ám ezt a csapatok torkán nehéz lenne lenyomni, mikor egyre többen panaszkodnak a londoni procedúra miatt. De hát sosem lehet tudni…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!