Connect with us

Hír

Megvolt “az a bizonyos” meeting Gettleman és Manning között

Elég nagy kavalkád volt most a Giantsnél a 2017-es szezonban, és Dave Gettleman feladata, hogy kimásszon ebből a csapat, és visszatérjen a rájátszásba. Ehhez nem ártana egy irányító, így első sorban Eli Manninggel kellett egyeztetnie az elképzeléseiről. Kinevezésekor ezt nevezte meg a prioritásnak, és most sort is kerítettek erre a felek.

 

 

Gettleman számára nem ismeretlen a közeg, hiszen 1999 és 2013 között állt a Giants front office alkalmazásában, ezt követően a Carolina Panthers general managere lett. Így nem meglepő, ha nagyon jól tudja Eli Manning szerepét a franchise-on belül, és éppen ezért vele képzeli el a közös munkát, amíg lehet.

 

Csak három játékos maradt abból a csapatból, amit utoljára láttam itt távozásom előtt: Jason Pierre-Paul, Zak DeOssie, és Eli Manning. Emiatt mindenképp szeretném, ha vele folytatnánk jövőre, amihez nagyon jó és eredményes beszélgetést ejtettünk meg erről. Hogy milyen eredménnyel zártult, azt nem szeretném megosztani.

– mondta Gettleman.

 

A 37 éves irányítónak még két évig érvényes a szerződése, ami egy no-trade záradékot tartalmaz, de sokat lehetne spórolni a kivágásával, ha végül erre kerülne sor. Ugyanakkor ez egyre kevésbé valószínű a megnyilvánulásokból kiindulva, de teljesen ki sem zárható. Például John Mara, a Giants társtulajdonosa nyilatkozata is erre következtet.

 

Eli még mindig képes a legmagasabb szinten játszani, ez egyértelmű. A folytatást viszont mindenképp meg kell beszélnünk majd, ami Dave, az új főedzőnk és jómagam közt fog zajlani.

 

Mivel a New York-iaké az 1/2-es dradftcetli, egy irányító kiválasztása elég logikus lépés lehetne Manning utódjának kiválasztására, de hogy mikor vetik be, azt kell mérlegelniük. Ez majd vélhetően Pat Shurmurön is fog múlni, akivel csak a Vikings szezonjának vége után tudnak erről tárgyalni, ami rendkívül bosszantja Gettlemant.

 

Semmit nem tudunk tenni amíg véget nem ér hivatalosan az idénye, ez őrület… Mindenki gőzerővel készülne az új idényre, de várnunk kell, ami elég kínos, de nincs mit tenni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!