Connect with us

Hír

Mi lesz Jarvis Landryvel?

A 2014-es brutális elkapó class idén üthet vissza először. Ugyanis azok a játékosok, akiket nem az első körben választottak ki, mindnek lejár a szerződése. És nem apróért játszanának a jövőben…

 

 

Ebben a cipőben jár Jarvis Landry és a Miami Dolphins is. Landry második körösként nem rendelkezik opciós évvel, így márciustól szabadügynök lesz. A Dolphins is tudja mindezt, és tettek elé egy hosszabbítási ajánlatot, de azt Landry elutasította. A részletek nem kerültek nyilvánosságra, de aligha lövünk mellé, ha a pénzre tippelünk mint elutasítási tényező. Landry ugyanis top közeli WR fizetést szeretne magának, amit a kerek 400 elkapásával és majd’ három 1000 yardos szezonjával talán meg is érdemelne.

 

Így érzi az ügynöke, Damarius Bilbo is. Ám elmondása szerint a Dolphins már nem így érez, és a deecmberi elutasítás óta nem is próbálkoztak újabb javaslattal. Ráadásul próbálják “besárazni” Landry teljesítményét, hogy lejjebb szorítsák az árát.

 

Meddig akar még könyörögni a franchise? Hetek óta ugyanaz a téma. Kedvezményt szeretnének az elmúlt négy évért? Még mit nem! Ez lehet Jarvis első és lehet utolsó olyan lehetősége, hogy akkora szerződést kapjon, amivel élete végéig eltartsa családját. Addig kell ütnie a vasat amíg meleg, márpedig Jarvis nagyon fontos láncszemmé vált a Dolphins offense-ében. Nincs értelme Doug Baldwin vagy T.Y. Hilton szerződéséhez mérni az igényeit, hiszen azok régi kontraktusok. 2018-as szerződést érdemel, és ezzel a Dolphinsnak is tisztában kell lennie.

– mondta az ügynöke.

 

Davante Adams szintén ebből a classból vált profivá, ő nemrég kapott hosszabbítást a Packerstől. Már akkor is elhangzott, hogy ez rendkívül fontos lépés volt, hiszen a többi játékos szerződésénél is ez lehet a mérce, ahogy Landrynél is. Bilbo ugyanakkor elmondta, hogy egy franchise tag sem lenne ellenükre, hiszen az garantált 16+ millió dollárt jelentene, és még mindig lenne lehetőség július 15-ig egy hosszabbításra.

 

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a Dolphins következő lépése. Landryért ugyanis néhány csapat biztos sorban állna, így ha nem sikerül megállpodni, akkor simán faképnél hagyhatja őket.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!