About the author

12 Comments

 1. 1

  combat

  Köszi a cikket. Azt hiszem az ilyen dolgok különböztetnek meg egy jó csapatot (mert azért a Jax egy jó csapat), meg egy bajnok aspiráns csapatot. Ami bíztató, hogy ezek javítható hibák, ráadásul nem is drágán és nem is draftról kell az ilyesmit javítani. Azt hiszem a Jax-et (ha az irányító krédést rendezi) sokszor láthatjuk még a playoffban a következő években.

 2. 2

  Buják

  Pont arról beszélgettünk a meccs után, hogy hiába jók a Jax védelem statisztikái, de kevés komoly támadó egységgel találkoztak az alapszakaszban.

 3. 3

  KGYM

  Akit érdekel: Romo teljesen magán kívül volt, hogy mennyire gyenge láncszem Jack és Smith. Kiröhögtem még én is, és basszam meg magam, igaza lett.

 4. 4

  rowi

  szvsz bortles az a kategória, akivel pont nincs mit rendezni a qb-helyzeten. ilyen dalton szint kb. ha ügyesen menedzselik. az pedig pont az a kategória, akit már nem akarsz kirúgni, és inkább beéred vele, mert csak rosszabb lesz. kivéve ha az öledbe hullik vmi tapasztalt, elit veterán, de olyan idén nincs

 5. 5

  sgtGiggsy

  Az első félidő végi térdelésre adott valami magyarázatot amúgy a HC? Mert az még nagyon laikus szemmel nézve is gyáva, amatőr húzás volt. Ha ott eljutnak field goalig (egy perc alatt két időkéréssel az több, mint megvalósítható), akkor az utolsó támadásuknál is elég lett volna field goalra menni, ami azért több lehetőséget adott volna.

 6. 6

  combat

  Gondolkodtam mit írjak: -ha szereznek egy normális irányítót
  -ha végre arra és úgy használják folyamatosan Bortles-t ahogy kellene
  Nem tudtam dönteni így maradt – az irányító kérdés rendezése.
  Abban igazad van hogy Daltonnal össze lehet vetni, de szerintem mindkettejükre igaz, hogy fejleszthetőek lehetnének még, csak nem megfelelően használták/ják őket.
  Az idei év bebizonyította, hogy egy megfelelően rászabott gameplannel gyakorlatilag bármelyik irányítóból (tök újjonc, pár évet padozott de gyakorlatilag újjonc, veterán sok csapatot megjárt és elküldött, vagy örök 2.-3. számúnak elkönyvelt) igen sokat ki lehet hozni, akár rájátszás győzelmeket is. Szóval erősödik bennem a gyanu, hogy NFL szintre jutott QB-k esetén inkább az a kérdés megfelelő OC-HC alá kerül e a delikvens.

 7. 8

  csak ezt ne

  Igen pont ezt csinálták, erőltették a futást, aztán a hosszú passzot, az első három negyed repertoárját dobták, hogy miért szerintem ők sem tudják, ezek amiket erőltettek, pont azok amik korábban sem mentek annyira, nyilván majd a döntő szituban ezek sikerülnek: 3 drive 1 first down lett az eredmény. A cikk nyilván az előnyben vezetett drive-okat elemzi, az utolsó drive az végig passz volt, immáron hátrányból.

  Arra lennék kíváncsi, hogy a vezető edző egy ilyen után miféle magyarázatot adhat, hogy lesz hitele a továbbiakban? Ez még csak nem is kudarckerülő, félelem vezérelt stratégia volt, mint amit az első félidő végén láthattunk, hanem szimplán ostoba.

 8. 9

  KGYM

  JAX mistake: Jaguars must stay aggressive on first down. 1st down play calls, by drive:
  1st: ran on all 3 1Ds = Punt
  2nd: 4 pass, 1 run = TD
  3rd: 4 pass, 2 run = TD
  4th: ran on all 3 1Ds = Punt
  HALF
  5th: ran on all 3 1Ds = long FG
  Pretty obvious what they need to do.

 9. 10

  Nyílméregbéka

  Hát ez elég szánalmas! :D

 10. 11

  kitalaltnev

  Ennek mi értelme volt? Még mindig nem értem…

 11. 12

  Zsolt

  Jó cikk, köszönjük!
  Ahogyan ezt már többen leírták, amikor kitérdelte a Jags az első félidőt, akkor azzal a biztos tudattal dőltem hátra, hogy a Pats nyeri a meccset (pedig simán bukhatták is volna).

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team