Connect with us

Beharangozó

Most nem fogjátok elcsalni, Payton

Itt az ideje a visszavágónak. Nyolc év után újra erősebb csapattal állunk ki a Saints ellen. A különbség az, hogy idén nem lesz bounty, és idén nem kaptok ingyen labdákat. Ideje, hogy a nagyfaterotok visszavonuljon, és lehet, hogy kicsit rásegítünk ;)

 

 

Kit fogunk összetörni a mérkőzésen?

Brees Papót.

Brees egy nappal 39. születésnapja előtt fog kikapni Minnesotában. Az első héten kemény 19 pontot tettetek fel, abból egy darab volt a TD, és az is a garbage time kellős közepén, 17 pontos hátrányban. Most jöhet a magyarázkodás, hogy az egy másik Saints volt, de mint tudjuk, az egy másik Vikes volt. Tudjátok hány 300 feletti meccse volt idén az állítólagos Hall of Famer Breesnek az alapszakaszban? 16 meccs, 4 alkalommal 300+ yard, és ezek mind csicska védelmek ellen mentek csak. Brees még mindig jó irányító, de nagyon kell mellé a csapat. Nyomás alatt gyengén teljesít, harmadik kísérleteken pedig egyenesen borzasztó. Hiába na, a kor meglátszik.

 

 

A futóitokat.

Már az első héten is csúnyán le lettek makkoltatva, de nem kell itt a “hiszen most már más a gameplan” handabanda, az elmúlt néhány hétben ki lett véve Ingram és Kamara a játékból…pedig Harry Smith és Eric Kendricks a pályán se voltak! A Vikings mutatta fel idén a legjobb futásvédelmet, és ez így lesz ma este is.

 

 

ÉS ENNYI.

Semmi másban nem jobb a Saints értékelhető mértékben. Két fegyvere van Sean Paytonnak, és ennek a két fegyvernek kell szembeszegülnie a liga valaha volt legjobb harmadik kísérletes védelmével. Az ellenünk megpróbált kísérletek alig negyede sikerül, és a szezonban nem volt meccs, ahol negyven százaléknál több lett volna. A Saintsnek pedig nem nagyon mennek támadóoldalon, védőoldalról meg ne is beszéljünk. Coki.

Michael Thomas? Kicsoda? Ja, a fakezű, aki 45 yardot szerzett egy passzerős gamescript alatt? Hadd soroljam, hogy Xavier Rhodes miket engedett a világverő elkapóknak. Antonio Brown 62 yard. Julio Jones 24. AJ Green 30. Aki találkozik vele, az a karrierjének egyik legszarabb napjára készülhet fel, ez így megy évek óta már. Ahhoz képest ráadásul, amit ráadásul Newmantől, Waynestől, és Alexandertől láttunk az első héten, sokkal többet várhatunk.

Keenum kell nektek? Sajnos előbb át kell jutni Remmersen, aki nem engedett egy sacket sem idén, vagy Hillen, aki egyet engedett csak. De melyik védelem akar elérni hozzá? Akik az elmúlt három meccsen 400 yardokat engedtek? Akik minden második Red Zone-helyzetből pontot engednek? Cam Jordan egy kisebb problémát jelenthet, de majd meglátjuk, hogy mire megy a Lila Fallal.

 

 

Lattimore és Crawley nem lesznek elegek Diggs és Thielen ellen. És kit fogtok a Gronk-testalkattal rendelkező Rudolphra állítani? PJ Williams? Ne röhögtessetek. Adja az ég, hogy Williams menjen Thielenre, és Crawley vagy valami ócska LB-tek Rudolphra, és már a pénzérme feldobásakor vége lesz a meccsnek.

A két szélső CB nem tudja fogni az in és slant útvonalakat, úgyhogy készülhetünk a nagy játékokra középen. A Saints alig tudott mit kezdeni a jobb QB-kkal, a vereségeik felét életképes passzolóktól kapták. Crawley életképtelen mély passzokon, vagy megverik, vagy magára húz egy zászlót. Az sem elképzelhetetlen, hogy Floyd vagy Treadwell mérete lesz kihasználva ellene.

A futásvédekezés gyatra, egyedül a fal belseje és Cam Jordan tudja fogni. A megoldás egyszerű, a másik oldalra kell mozogni, és az ovis ligából felhozott LB-sor majd szépen beengedi a Tay Traint a célterületre.

ÉS A VÉDELEM, Ó A VÉDELEM

 

A legkevesebb yardot engedjük passzonként, és egész egyszerűen nincs olyan matchup, ami ne válna a javunkra. Ingram és Kamara labdába se fognak rúgni, ugyanis a liga legjobb futáslevédése mellett kifejezetten erős része a sémának, hogy kivesszük az ellenfél futóit a passzjátékból is, hogy ne legyenek screen-opcióik, és kénytelenek legyenek a Rhodes-Smith párosra dobni. Az egész ligában a legkevesebbet engedjük a passzelkapó futóknak, messze a többiek felett.

A két fal összecsapásában két dolog borítékolható: a Saints cserejátékosai nem fogják tudni még a négy emberes nyomást sem visszafogni, és ha egyszer kapnak egy ízes double A gap smoke blitzet a nyakukba, amit Zimmer úgy szeret, akkor a Nagyfaternak meszeltek. A belső futást eddig sem tudták megoldani, Linval Joseph ellen pedig nem sok esélyük lesz. Nyugodtan fel lehet készülni Ingram és Kamara összeomlására.

 

Mit várhatunk?

Sima Vikes-győzelemre, azt sem értem, miért kellett ezt leírnom. A Saints elvesztette az utolsó három idegenbelijét, a Vikes megnyerte az utolsó öt hazaiját. A stadionjuk nem kellemes hely egy látogatónak. A Vikings stílusa pont a Saints erősségeit veszi el, nincs számunkra kedvezőtlen matchup, a Saints támadósora újra az első hetekben látottakat mutatja, a védelem pedig csúnyán megborult az előző hetekben.

A Saints a legkeményebb meccsét fogja játszani idén, és akár akarják, akár nem – a francia liliom el fog hervadni.

 

 

[quote]Új olvasóink kedvéért mondjuk, hogy sokéves hagyomány az FK!-nál, hogy minden rájátszásmeccs elé mindkét oldalról írunk beharangozót, így ha ez a cikk túl egyoldalúra sikerült, akkor az direkt van.

Van egy párja is, azt pedig ERRE A LINKRE kattintva találjátok. Vagy keressétek fel a KIEMELT cikkünket, ahol minden mai meccshez találtok beharangozót, illetve a bold predictionjeinket is ott találjátok, ráadásul a meccsek alatt a kibeszélő is ott lesz.[/quote]

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!