Connect with us

Hír

Nagy a felfordulás a Packersnél

Kis túlzással nagytakarítást végez a Green Bay Packers csapata a csalódást keltő szezon után. Ted Thompson a general manageri pozícióból távozott (más szerepet kap a front office-ban) és Dom Capers védőkoordinátor szolgálataira sem tartottak továbbá igényt. Azonban rajtuk kívül is fenekestül felfordul az élet a Packersnél.

 

 

Ugyan Mike McCarthy főedző marad a helyén, nagyon sok edzőt elküldtek. A támadókoordinátor Edgar Bennett és az irányítók edzője, Alex Van Pelt is elhagyja a csapatot. Érdekesség, hogy Ben McAdoo térhet vissza a csapathoz a New York-i kitérőt követően, hiszen interjúra hívták a támadókoordinátori posztra, de rajta kívül Joe Philbin és James Campen is interjúzik.

 

A védőoldalon sem csak Capers volt az áldozat, a védőfal edzője (Mike Trgovac) és a linebackerek edzője (Scott McCurley) is távozik a Packerstől. Ehhez jön még hozzá, hogy Ted Thompson helyére a GM-székbe is új ember kerül – feltehetőleg belülről Gutekunst vagy Wolf -, így elmondhatjuk, hogy szinte teljesen átalakul a Packers stábja a következő idényre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!