Connect with us

Hír

Robby Anderson kimaxolta a letartóztatást

Tombol az offseason, hiszen újabb játékos ámokfutásáról számolhatunk be. Megígértük, hogy nem mindet fogjuk megírni, de Robby Anderson úgy kimaxolta a letartóztatást, ahogy csak kevesen tudják.

 

 

A Jets elkapóját Dél-Floridában tartoztatták le, megint. Bizony, megint, mivel tavaly ugyanitt egy zenei fesztiválon dajdajozta ki magát úgy, hogy a rendőrségen végezte, annak az ügynek még mindig nem volt meg a tárgyalása. Az újabb letartóztatás tehát nem mutat jól az NFL-es erkölcsi bizonyítványában.

 

Most éppenséggel 9(!) váddal gyanusítják, amiért (kezdésnek) megszegte a sebességkorlátozást. Bár ez a megszegte enyhe túlzás, hiszen egy 45 mérföld/órás szakaszon 105 mérföld/órával száguldozott. Ezután üldözőbe vették a rendőrök, akiknek a szirénája és egyéb figyelmeztetése ellenére sem állt meg, ráadásul több piros lámpán is átment az üldözést követően, valamint több autósra is balesetveszélyes volt. Miután nagy nehezen megállították, az őt letartóztató járőrnek azt mondta, hogy megtalálja a feleségét, jól megb*ssza, aztán kinyomja a szemét.

 

 

Már a tavalyi eset után is eltiltást kapott a ligától, és erre most is jó kilátásai vannak, visszaesőként ez az eltiltás ráadásul növekedhet. Arról nem is beszélve, hogy ezért bíróságra is kell majd mennie, ahol újabb büntetést kaphat. A Jetsnek természetesen nem jött jól, hogy a legjobb elkapója megint sittre vágta magát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!