Connect with us

Hír

Stafford reméli, hogy Jim Bob Cooter marad

A tegnapi napon elkezdődött a tisztogatás az NFL-ben, több csapat is elbocsátotta vezetőedzőjét a Black Monday alkalmával. Ilyen volt a Detroit Lions is, akik alig maradtak le a playoffról, de ez főleg Jim Caldwell lelkén szárad.

 

A vezetőedző távozása után felröppent a pletyka, hogy Jim Bob Cooter is elhagyhatja a csapatot, de később ezt egyelőre cáfolták. A csapat irányítója pedig reméli, hogy a támadókoordinátor nem megy sehova.

 

 

Szerintem a folytonosság nagyon fontos ebben a ligában. Én tavaly is felemeltem a hangom a támadószemélyzet érdekében és most is megteszem. Véleményem szerint ők jó munkát végeznek és jó irányba haladunk velük. A csapatunk a tűz közelében van, meglátjuk mi lesz.

 

Stafford megnyilvánulása két dolog miatt is érdekes. Az egyik, hogy biztos figyelembe veszik a szavát, még ha nem is ő dönt a koordinátorok sorsáról, a másik dolog, amit a folytonosságról mond. Alapvetően én is annak a híve vagyok, hogy mindenkinek kell elég időt hagyni arra, hogy felépítsen valamit és nem lehet minden évben koordinátort, edzőt cserélni. Ennek ellenére van, hogy a folytonosságot már nem lehet tartani, mert egyértelműen rossz irányba halad a hajó. A Lions esetében ezt mindeni döntse el maga.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!