Connect with us

Hír

Szétmehet a Patriots?

Magyar idő szerint ma délután 4-kor jelenik meg állítólag az ESPN-en egy cikk a Patriotsról és már megjelenése előtt nagy port kavar a történet, pedig igazából azt sem tudjuk biztosan, mi fog napvilágot látni. Ha a hírek igazak, akkor a cikk a Robert Kraft, Bill Belichick és Tom Brady közti viszonyról és a köztük lévő konfliktusokról fog szólni.

 

 

Pár hete kering már egy konteó a twitteren, miszerint Bill Belichick nem akarta elcserélni Garoppolót, azonban Kraft kvázi utasította erre, amiben közrejátszhatott, hogy Brady sokat beszélt Krafttal a terveiről és hogy még sokáig szeretne játszani. Keményebb hangok azt is mondták, hogy közvetve Brady kényszerítette ki a cserét. Belichick nyilván nagyon mérges volt, hogy  egyrészt meg van kötve a keze, másrészt nem tarthatja meg az általa felfedezett gyémántot.

 

Egyes források szerint ez is lehet a délutáni cikkben, egyes források viszont cáfolják ezt. A PFT úgy tudja, hogy inkább arról lesz szó, hogy milyen belső ellentétek vannak a három centrális figura között és hogy kinek is az érdeme igazából a dinasztia, amit felépítettek. Azt is előrevetítik, hogy akkora az ellentét jelenleg a felek között, hogy ez lehet az utolsó éve együtt a Kraft – Belichick – Brady triónak. De vajon ki fog távozni? Természetesen amint kijön a cikk, már írjuk is a benne foglaltakat, úgyhogy nem maradtok le semmiről, ha minket olvastok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!