Connect with us

Hír

Taylor nem gondolkozik a jövőjén

A szezon előtt sokáig ment a huzavona Tyrod Taylor és a Bills között, de végül köztes megoldás született. Taylor egy évre még maradt a csapat játékosa, de nem kötöttek hosszútávú szerződést. Aztán az idény közepén megint fellángolhatott ebből a vitából valami, aminek következtében Peterman a kezdőben találta magát.

 

 

Ennek a történetnek láttuk mi lett az eredménye, így a playoffba jutott csapaton hirtelen nagyobb lett a nyomás, mert látható, hogy az elképzelések egyelőre csak Taylorral műkődnek. Nem csoda, hogy rögtön jöttek is az újságírói kérdések az irányítóhoz, de Taylor egyelőre hárította őket.

 

Nem foglalkozom olyan dolgokkal, amikre nem vagyok befolyással. Amit befolyásolni tudok az a felkészülésem, a munkám és jelenleg erre a hétre koncentrálok. Ez jelenleg egy, egy mérkőzéses szezon és ezt a szezont meg szeretnénk nyerni. Semmi olyannal nem akarok törődni ami eltereli a figyelmem.

 

Szokásos szöveg a játékostól egy fontos mérkőzés előtt, de szerintem rosszul látja. Ugyanis elég nagy befolyással tud lenni a szerződésére. Igaz, ehhez a munkáján és a teljesítményén keresztül vezet az út. Ugyanis ha a Bills tovább megy, netán Taylor zseniális teljesítményével, akkor fokozza a jelenleg is magas nyomást a vezetőségen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!