Connect with us

Érdekességek

Tom Bradynek csak jót tesz, ha hátrányban játszik

Nem mindig úgy alakultak az Patriots PO-meccsei, ahogy azt szerették volna, de többnyire jól kijöttek belőle. Persze, ha az irányítót Tom Bradynek hívják, akkor ez nem is meglepő, ugyanis a Patriots vele három PO-meccset nyert meg úgy az utóbbi négy évben, hogy a negyedik negyedben legalább 10 pontos hátrányban voltak. Ezen meccsek utolsó 15 percében Brady:

 

  • 78,8 százalékos passzpontossággal,
  • 8,9 yard/passzos átlaggal,
  • 134-es passer ratinggel,
  • 6 TD-t és
  • 0 INT-t passzolt.

 

A legutóbbi meccs a Jaguars elleni volt, és volt a legkevésbé értékes. Brady ugyanis a másik két comebacket a Seattle és a Falcons ellen mutatta be, vagyis konkrétan két Super Bowlt nyert meg a csapatának. Ráadásul a Jaguars és a Seahawks az adott évben a liga legjobb védelmével rendelkezett.

 

 

Persze néha a legjobbakkal is megesik, hogy áldozatai egy hatalmas feltámadásnak. 2006-ban a Patriots 21-3-ra is vezetett az Indianaolis Colts ellen az AFC-döntőben, a félidőre 21-6-tal, a negyedik negyedre pedig 28-21-es állással fordultak a csapatok, végül mégis a Peyton Manning vezette Colts győzött. Ez volt egyébként minden idők legnagyobb feltámadása egy konferencia döntőn, a Patriots tehát oda-vissza őriz egy-egy rekordot.

 

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!