Connect with us

Hír

Vrabel mindent megtesz Mariota kiteljesedéséért

A hétvégén meglett a Tennessee Titans új főedzője, méghozzá a Houston Texans védőkoordinátora, Mike Vrabel. A pozíciójából adódóan ő inkább a védelmekre specializálódott, így várható volt, hogy egy olyan támadókoordinátort kell kineveznie, aki képes Marcus Mariotával együtt sikeres lenni.

 

 

Vrabel nem is töketlenkedett, és kerek-perec elmondta, hogy egy olyan offense-t szeretne felépíteni, mint amilyenben Mariota Heisman-győztes lett az Oregonban. Ennek érdekében minden jel szerint az Ohio State társ-támadókoordinátorát, Ryan Dayt nevezik meg a Titans OC-jének. Mariota az Oregonon a Chip Kelly által tökéletesített támadósorban tudott az egyetemi foci sztárjává válni, ennél fogva olyan szakembert kerestek, aki közel áll ehhez a filozófiához. Nos, erre Day speciel tökéletes jelölt lehet.

 

A 38 éves szakember korábban játékosként és edzőként is dolgozott Chip Kelly alatt a New Hampshire-en, később pedig az Eaglesnél és a 49ersnél is volt alatta irányítóedző. Bár Vrabellel sosem dolgozott, kettejük között az Ohio State lehet a kapocs, hiszen Vrabel a Buckeyesból vált profivá, Day pedig az idei szezonban került oda. A J.T. Barrett-tel végzett munkája úgy tűnik jó referenciaként szolgált a szakértelmére, de Colin Kaepernick személyében már a profik között is dolgozhatott egy dual threat irányítóval.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!