Connect with us

Hír

Walker: Let’s shock the world

Hétvégén megrendezik az idei playoff második körét, amelynek egyik párosítása a Titans@Patriots lesz. A mérkőzés esélyese nem nagy meglepetésre a Patriots, akiket 14 ponttal tartanak jobbnak. Ezzel értelemszerűen a Titans is tisztában van, a játékosok azonban nem keseredtek el ettől, sőt, ebből próbálnak erőt meríteni.

Delanie Walker, a Titans TE-je például úgy gondolja, hogy mivel ennyire le vannak sajnálva, ezért lényegében nincs vesztenivalójuk, és ők csak nyerhetnek ebből. Most egyedül ők vannak olyan helyzetben, hogy sokkolni tudnák a világot.

 

Mindenki vereséget vár tőlünk. Én erre azt mondom, menjünk ki, és sokkoljuk a világot! Egyik csapattársamnak sincs vesztenivalója, így mindenki a legjobbját fogja nyújtani.

Walker ebben a nyilatkozatban a “Let’s shock the world!” kifejezést használta, ami utoljára Kurt Warner, a Cardinals irányítójának száját hagyta el 2008-ban. Warner akkor mondta ezt, mikor a mindenki által lesajnált Cardinals nyerni tudott a Panthers ellen a divíziós mérkőzésen, és továbbjutott az NFC döntőbe. Viszont még ezután sem vették őket komolyan, így tényleg egy sokkhatással ért volna fel, ha bejutnak a Super Bowlba. Akkor Warnernek sikerült sokkolnia a világot, hiszen a Cardinals egy héttel később nyert az Eagles ellen, és végül egy hajszállal bukott csak el a Super Bowlon. Ám hogy Walker és a Titans képes lesz-e sokkolni a világot…
Nos, azt szombaton fogjuk megtudni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!